Skip to main content

Fiets huren Bonaire

Fiets huren Bonaire

Bent u op zoek naar een fietsverhuur in Bonaire? Bij VDM Rentals kunt u een fiets huren voor op Bonaire om sportief het eiland mee te verkennen. Wij zijn gevestigd op Bonaire, en bieden diverse voertuigen aan voor iedereen die reist naar het eiland. Fietsen op Bonaire is echt een aanrader. Met de fiets komt u op plekken waar u met de auto niet kunt komen, en het is een leuke, actieve manier om het landschap te ontdekken. Bij VDM Rentals kunt u een (elektrische) huurfiets vinden voor Bonaire. Bij ons is huren veilig, gemakkelijk én voordelig.

Kies uw voertuig voor Bonaire

Bij VDM Rentals kunt u gemakkelijk en vertrouwd een fiets huren voor in Bonaire. Wij bieden u elektrische en niet-elektrische mountainbikes aan, die heel geschikt zijn om het landschap op Bonaire te doorkruisen. Met onze mountainbikes kunt u gemakkelijk off-road gaan en op de mooiste plekjes op het eiland komen. Kies voor de elektrische mountainbike vanaf 15 dollar per dag, of voor de gewone mountainbike, vanaf 9 dollar per dag. Naast fietsverhuur in Bonaire, kunt u bij ons ook een auto of scooter huren om uw reis naar Bonaire te vergemakkelijken. Voor al uw vervoer op Bonaire, kunt u terecht bij VDM Rentals.

Huurfiets Bonaire

Voor een sportieve fiets, comfortabele auto of snelle scooter op Bonaire, kunt u terecht bij VDM Rentals. Wij zorgen voor snel en persoonlijk contact, zodat u bij ons terecht kunt met al uw vragen en zorgen. Naast vervoersmiddelen, kunt u bij ons ook een koelbox of snorkels huren, voor slechts vier dollar per dag. Kom het eiland sportief en actief ontdekken met onze mountainbikes, elektrisch of niet. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, via de website of telefonisch. We helpen u graag om uw reis naar Bonaire makkelijker te maken!